Való Világ párbaj előrejelzés SEO megközelítésben (Olivér vs Béci)

A keresési trendek használhatósága

A Facebook SEO oldalamon nemrég a SEO eszközeivel adtam sikeres elemző előrejelzést az X-Faktor győzteséről (vagyis kimutattam, hogy a keresési trendek alapján Vastagh Csaba lesz a győztes).
Most, percekkel a Való Világ Olivér vs. Béci párviadala előtt megkockáztatom ismét a SEO szakmai alapjain az előrejelzést a Google Trends segítségével (persze ez ilyen módon félig-meddig csak játék):

Való Világ SEO megközelítésben

Az utóbbi hét nap keresései: a piros Olivér, a feljövő kék pedig a Béci nevére kereséseket jelenti.

Ha négy fiú névre keresünk, (hogy a második vonal népszerűségét is lássuk) ezt az arányt kapjuk eredményül:

Való Világ fiúk

A kimutatások szerint Olivér lesz a győztes!

A feleségemmel fogadtam is erre: ha Béci nyer, akkor holnap én mosogatnék. De holnap nem fogok mosogatni, ez tuti! 🙂

***
PS.

Megvolt a nagy párbaj, melyben Béci 61-39% arányban győzött. Így a holnapi mosogatás az enyém lesz, hogy a fene vinné el Olivért! 🙂

PS. 2. A Szandika vs. Béci párviadal jóslata másutt:
> Való Világ: Szandika és Béci párbaj előzetes a fodrászatból

“Való Világ párbaj előrejelzés SEO megközelítésben (Olivér vs Béci)” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Ma reggel az asszony első mondata ez volt:
  – Ne felejtsd el, ma te mosogatsz!

  Hogyan is felejthetném! Mindenesetre ma nem jósolok, nehogy még vasalnom is kelljen, de azért próbálok utána járni, hol “ronthattam el” az előrejelzést?!
  – Keresd a nőt! – szólok magamra, talán ott lesz a hiba forrása. Tehát nézzünk is a varázsgömbbe, a Google keresési trendek eszközébe:
  VV lányok: Anikó, Gigi, Szandika, Éva

 2. Játékunkból azonban néhány következtetést érdemes megtartanunk.

  – A legfontosabb talán az, hogy a kiváncsiság valaki iránt és ezáltal az ismertség nem egyenlő a pozitív megítéléssel, és végképp nem egyenlő a szavazati kedv növekedésével;

  – A Való Világ szavazásai nem az egyenlő pályák, egyenlő esélyek elve szerint épül, nagyonis gazdasági-szervezési képződménynek tekinthetjük. Vagyis itt nem arról van szó, hogy mindenkinek van egy szavazata (sms-e);

  – A televíziós csatorna számtalan manipulációs eszközzel rendelkezik. (Az Olivér-Anikó kapcsolat nézők által megélt izgalma után a “szakítás” miatti büntetés nem maradt el, sőt a kapcsolatból eredő negatív megítélésre a szőke műsorvezető nő rendesen rájátszott.)

 3. “az RTL Klub legnagyobb átverése! VV 4 kulisszák mögött, hogy tudja a kedves néző mit néz. 2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.Már a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó „ismerősük”a stábban. A saját fülem–mel hallottam, hogy mondták: „te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibasszvelem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted?” Egyébként a legtöbb nézői szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadóak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy „bent van”és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még arra selett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel nagyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell összevágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak kapni amik „előnyösek” lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató kampányban Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort amikor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz, amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár pl. : Gina esetében, amikor elősször hangoztatta, hogy ki akar menni a riportba hívták és közölték vele, hogy ok. 3 milla lesz. Majd mikor a csatorna számára terhessé vállt ezt a szerződést módosították. Mint ahogy arról sem beszélhetnek, hogy a való világ előre megírt forgatókönyv szerint zajlik, minden egyes móka, konfliktus és kiborulás mesterségesen generált és a lakók titkos küldetésekben teljesítik azt. Minden egyes párbaj előtt a játékosok pon- tosan tudják ki fog visszajönni, ők tulajdonképpen amatőr színésznek szerződtek a csatornához.

 4. Kedves noname!
  Hozzászólásával csupán egy bökkenő van: ez a hozzászólás egy sokszorosított spam, nyakra-főre terjeszti(k) valaki(k), vagyis ez nem egy egyéni hozzászólás speciálisan erre a bejegyzésre.
  SEO szempontból nem is túl szerencsés megtartanom, hiszen a keresőrobotok vannak olyan buták, hogy akár azt is gondolhatják: ennek a blognak a tulajdonosa másolt anyagokból dolgozik, ismétel, tükröz mint a veszedelem – éppen ezért hátrébb soroljuk majd a keresőkben!
  Ám mégsem törlöm (vállalva a kockázatot), mert tegnap este az RTL Klub Fókusz c. műsorában éppen ezt a tömeglevelet cáfolták, s aki nem olvasta másutt, de ama egymillió ember közé tartozik, aki a Fokuszt látta, most az is tájékozódhasson.
  A Való Világ és az összeesküvés elméletek párban járnak – hiszen jelenleg ez Magyarország legnézettebb műsora! Így aztán én is hadd tegyem közzé a magam “összeesküvés elméletét”:
  A Való Világ még akkor is jól jár(na), ha az RTL Klub maga terjesztene róla cáfolható állításokat! 🙂

 5. nem irok és nem is mondok ojan hosszu beszédet csak anyit mondok béciiiiiii a leg jobb és enyi nem magyarázkodok hogy miéer???????? mert és kész béciiii akirály hajrááááááááááááá!!!
  jázika voltam szszszszzszszeretlek!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.