Keresőoptimalizálás, SEO

Újévi fogadalmak – cégtől

Először is boldog új évet kívánok!

Ugye ismerős a mondat, amely az éppen elmúló év végén és az éppen megkezdődő esztendő elején kopog a szemünkön (amellett a pont mellett, ahol az éhség szokott) illetve a könyökünkön jön ki és az egyik fülünkön be, a másikon pedig ki.
Ez éppen olyan “kötelező” formula mind a magánemberek, mind az intézmények és a vállalkozások világában, mint a tüsszentésre oda lökött “egészségére!”.
De ez az az időszak is, amikor boldog-boldogtalan fogadalmat tesz, amelyet a tudományos felmérések szerint 80 százalékban a jónép nem fog betartani.

Hiába a fogadkozás, hogy kevesebb kalóriát visz be a szervezetébe valaki, vagy kevesebb alkoholt, s zitty-zutty, le fog szokni a dohányzásról is – ebből általában semmi sem fog megvalósulni. A kolbászok, a sült húsok, a lángosok, a fröccsök és az illatos dohányok egy rövid kitérő után utat fognak követelni az ígérgetők szervezetéhez!
De nem is ez az érdekes, pláne nem marketing szempontból, hanem az, amikor cég tesz ígéreteket a szolgáltatását illetően!

A Bérautó azt ígéri

Mert lám csak, a Bérautó összegyűjtötte honlapján a munkatársak a MUNKA minőségére vonatkozó fogadalmait, s ha ezeket betartják, akkor a konkurenciának alighanem lesz “ne mulass”!
Az ígéretek között olyanokat találunk, mint hogy:

Tartós bérlet esetén egyedi konstrukciókat dolgozunk ki ügyfeleinknek, hogy ne csak a rövid-, hanem a hosszútávú autókölcsönzés esetén is kedvező választás legyen a Berauto.

Ez az ígéret azért tetszik nekem, mert a már meglévő pozitívumra épít, azaz abból indul ki, hogy rövid távú autóbérlésben a Bérautó máris verhetetlen ajánlattal szolgálhat és így lesz ez 2017-ben a hosszú távú autókölcsönzés esetében is!
Ám az se rossz ígéret, ami így szól:

Rugalmasak vagyunk külföldi utak tekintetében: bár Budapest-környéki autókölcsönző vagyunk, nem gond számunkra, ha ügyfeleink a schengeni övezet országaiba utaznának bérautóinkkal.

Marketing szempontból ez is kifogástalan, hiszen úgy kezdődik: rugalmasak vagyunk.
A saját cég dicséretének más formában, hogyan is mondjam, illata volna, de a Bérautó rátalált az egyetlen helyes formára, a fogadalomra, ahol a jobból még jobb lesz a szolgáltatás minősége.
Persze, aki a többi ígéretre is kíváncsi, az azokat itt találja:
> Újévi fogadalmaink a Berautonál

***
Korábban az autóbérlés, autókölcsönzés világáról:
> Autóbérlés új ruhában
> Az autóbérlés marketing szeleteiből
> Meddig lesz még autóbérlés
> Autóbérlés duplán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.