Keresőoptimalizálás, SEO

Új honlapom: Keresőoptimalizálás, SEO, keresőmarketing

Keresőmarketingesebben

Változásokat ígértem magamnak: átgondoltabb, rendszerezettebb megjelenést, azoknak az ismereteknek az alkalmazását, amelyeket megszereztem ugyan, de nagyvonalúan eltekintettem a felhasználásuktól a magam portáján. Marketing-rend lesz, ha belezöldülök is, és tényleg zöldülök 🙂

A vállalkozásom eddig az emblémáján azt hirdette: a profi reklám. Nos, itt kezdtem a cserét: Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló. Átrendeztem a hivatalos honlapot – Bognár Stúdió honlapkészítés, online marketing – , s annak illusztrálására, hogy a domain mennyire fontos, új honlap oldalt is indítottam: Keresőoptimalizáláz, SEO, keresőmarketing

Ezen a honlapon a keresőoptimalizálás kérdéseivel úgy foglalkozom, hogy aki először találkozik a témával, az is kiismerje magát.
Marketing megközelítéssel élek, tehát csalódhat, aki technikai bravúrok sorozataként fogja fel a keresőoptimalizálást, aki valami titokzatos megoldásra számít SEO címszó alatt. Egyszerű, logikus lépések: marketinggondolkozás, pozicionálás – innen indulok el.

Költözködni az Interneten sem könnyű dolog: ez a blog is új szerverre költözött, s nem történhetett  volna meg gond nélkül, ha Dinnyés Laci (a Netmester programozója) nem veti latba tapasztalatát. WP-t költöztetni magyarul nem is olyan egyszerű ügy, mint ahogy az a nagykönyvben írva vagyon.

Lesz még mit csiszolni blogokon, honlapokon… Ám amire a legjobban ráférne (Jóljárok), – az szegény -, a változtatásokra egy kicsit még várni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.