Keresőoptimalizálás, SEO

TV-ben a sofőrszolgálatok

Sofőrszolgálat: volán, jog és alkohol

A hatoscsatorna olyan televíziós filmet készített, amely az eme blogot is érdeklő témával, a sofőrszolgálattal foglalkozott.
Annyi hamar kiderült a műsorból, hogy a sofőrszolgálatokat tulajdonképpen az italozás történelmi szokása hívta életre, méghozzá abban a históriai pillanatban, amikor az inni is szerető emberiség már volánt is kapott a kezébe!
Eme jelenségekre persze az adott kor jogászai is rákacsintottak, büntetni rendelvén azokat, akik alkohol befolyása alatt tekergetik közutakon a kormányt.
Így tulajdonképpen nem is kettő, hanem három szülője van a sofőrszolgálatoknak.

A sofőrszolgálat funkciója

Persze a legfontosabb kérdés mégiscsak a sofőrszolgálatok funkciója.
Ez pedig annyiból áll, hogy az italozás könnyű kalandjába autóval érkezett autóst és autóját a sofőrszolgálat együtt fuvarozza haza – így elejét véve karambolnak és büntetéseknek is, s mint az adásból kiderül: olcsóbban, mintha taxizna az italozás-kortyolgatás szerelmese.

A sofőrszolgálat ára

A műsor résztvevői – egy gyakorló sofőrszolgálati vezető és egy “gyűjtő-oldal tulajdonos” – könnyen megegyeztek a műsorvezetővel abban, hogy a sofőrszolgálat igénybe vétele olcsóbb, mint a taxizás!
A műsorból az is kiderül, hogy a piacon egyes vállalkozások, hogy ügyfelet szerezzenek, olyan mélyre vinnék az árat, amely már a szolgáltatási iparágat teljes egészében ellehetetlenítené.

Sofőrszolgálat és marketing

Mint a műsorból kiderül, a sofőrszolgálatok marketingjében a fő szerep az online marketingre hárul.
Itt persze nem hallgathatom el ellenérzésemet általában a gyűjtőoldalakkal kapcsolatban. Aki ilyen oldalon szerepel, az tulajdonképpen azért fizet, hogy a konkurenseivel újra megversenyeztessék, ahelyett, hogy a saját erőforrásait a saját, önálló honlapjának online marketingjére, például SEO-ra, AdWordsre fordítaná.
Persze a műsorban még számos érdekesség elhangzik, miért is venném el a szót a résztvevőktől?
Íme, a műsor:
És persze álljon itt egy kitűnő sofőrszolgálat, a Sofőröm Sofőrszolgálat elérhetősége is:

Sofőrszolgálat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.