Keresőoptimalizálás, SEO

Tuti szakma a fodrászé

A fodrászok ilyent készítenek a CLIPS Fodrász IskolábanA fodrászról

A köztudat szerint léteznek olyan szakmák, amelyek bármely időben megélhetést biztosítanak. Ilyennek tartják például a pékek és a fodrászok mesterségét is.
Azonban a pékek munkájával az a baj, hogy roppant korán kell felkelniök, hogy mire a jónép felkel és elszalad a boltokba a friss, ropogós kenyérért, addigra tényleg elkészüljön a mindennapi betevő. Ráadásul a kemence őrült nagy melegeket ereget magából, s ez nyáridőn aligha kellemes élmény.
A pék lisztes arcát az sem teszi vidámabbá, hogy neki senki sem ad borravalót, egyedül a munkabér és a meleg vekni jut neki osztályrészül.

Hanem a fodrász szakmája! Az az igazi.

Rendes, polgári időben kezd az elegáns műhelyében. Vendég nyilván lesz, mert a haj nő minden korszakban, minden időben, akárhogy is alakuljanak a társadalomban a dolgok. Biztos fizetés, sőt borravaló jár a munkájáért. Sőt, a híres hajfodrászok ragyogó életformát tudnak biztosítani maguknak, ha tényleg művészetig csiszolják a szakmájuk fogásait. Ha tehetném, és életkorom miatt nem késtem volna le róla, akkor most a hajak doktora lennék! Miért is hagynám ki a CLIPS Nemzetközi Fodrász Iskola januárban induló tanfolyamát?! Az iskola arról híres, hogy az OKJ-s szakképesítést nyújtó tanfolyam után segít az elhelyezkedésben, akár külföldön is! Szóval ezért iratkoznék be, ha fiatal volnék. Ismételjem?

– biztos munka

– OKJ-s szakképesítés

– segítség az elhelyezkedésben

– akár külföldi munkahely

– borravalós fizetés

Te még persze érdekelt lehetsz. Ha így van és érdekel ez a tanfolyami szolgáltatás, itt nézz körbe: > Fodrász tanfolyam
***
A fodrászok életéről másutt:
> Egy fodrász élete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.