Keresőoptimalizálás, SEO

Szivar és bélyegző

Ma két meglepetés ért, mindkettő a hanyattesős fajtából való. Egészen véletlenül ránéztem a Google találati táblájára a szivar szóra, és meglepetésemre az internetes flashmobnak szánt, tavaly szeptemberi bejegyzésemmel még mindig első táblán virít ez a blog. (A SEO, a szivar és Mészáros András EKF igazgató).

Na és ekkor belenéztem az első helyen álló szivar.lap.hu oldalba, ahová ama posztomat ajánlottam anno, és látom ám a híres szivarozók felsorolását eképp: Edison, Churchill, Mészáros András!

Azannya. És ha rákattintunk az utóbbi névre, jön ám a posztomba, mint az ajánló blogjába illik is, a link. Most már csak Edisonnal és Churchillel kéne bütykölnöm valamit, hogy itt is együtt legyen a társaság 🙂

 

Szerintem ezek után igazán megérdemeltem, hogy a Bélyegző Express villám pályázatán (10 szlogenbélyegző gazdát keres) nyerjek egy márkás szlogenbélyegzőt (Trodat) ezzel a szlogenemmel:
“Ha benne van – benne lesz!
Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló”.

Egy hozzászólás

 • Bognár László

  Ma megérkezett, a rendeléstől számított 24 órán belül, a nyeremény bélyegzőm!
  J. C. Levinson (a Gerillamarketing c. könyv szerzője) és Horváth Attila (Bélyegző Express) büszke lenne rám – útmutatásaik szerint jártam el.
  Az első sorban a szlogen üvölt (Ha benne van – benne lesz!) a második sorban a “magyarázat” (Bognár Stúdió – a keresőoptimalizáló.)

  A harmadik sorban a “www.bognarstudio.hu” feliratot tettem, jelezve, hogy egy internetes cég esetében nem a telephely fizikai helye vagy postai címe a fontos, hanem az internetes elérése!

  Így csak a negyedik sorban jön a cím, az ötödikbe és a hatodikba a “kötelezők”, a cg. szám és az adószám került.

  Roppant büszke vagyok a Trodat bélyegzőmre. Szerintem márkás bélyegzőm van – minden szempontból 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.