Keresőoptimalizálás, SEO

Regisztrált vagy rendes tag vagy a kamarában?

Tagsági viszonyok a kamarában

És melyik kamarában? – csaphatná hozzá a címben feltett kérdéshez az újabbat a Házasodna a gazda c. sorozat valamelyik leleményes hölgye, egy boldogító igen várományosaként, a helyzetet tisztázandó.
És ez a kérdés nem volna ám butaság, mint ahogy maga a műsor pedig az, mert bizony bármelyik szerelemre vágyó gazda lehetne a törvény szerint kötelező tagsággal az Agrárkamara tagja, de lehetne regisztrált tag is a Kereskedelmi- és iparkamaránál.
Sőt, a gondos gazda az utóbbi kamaránál önkéntes tagságot is szerezhet, de ekkor a regisztrációs ötezer forinton túl a várható előnyök kedvéért még egy kicsit bele kell nyúlnia a zsebébe.
De innen már a műsor háziasszonya, Lilu is, a megértést illetően gondokkal küzdene, mert amíg a gazda lovat tenyészt, gabonát termeszt, addig ő agrártevékenységet folytat, de ha eladja, akkor az már kereskedelmi tevékenység – és így nincs olyan Lilu a világon, aki kiismerné magát. Hát még a reménybeli asszonyok…
Persze, egy kicsinyke kiút mégiscsak nyílik, hogy a kötelező tagság, a kötelező regisztráció, az önkéntes kamarai tagság és a kettős tagság útvesztőiben kiismerje magát a leendő menyasszony és a vélhetően nagy-nagy boldogságba süppedő gazda, ha rámennek a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapjára.
***
A témához kapcsolódik:
Kötelező kamarai regisztráció
Szóbeszédek a kamarai regisztráció körül

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.