Keresőoptimalizálás, SEO

Prospektus és EditMonkey blog plugin próba

Feltelepítettem a WP blogokhoz alkotott EditMonkey plugint, lesz, ami lesz! Így, elvileg szebben tudom majd elhelyezni s könnyebben kezelhetem a szöveget és a képeket. No, de hogyan fog hatni mindez a keresőoptimalizálásra? Vagy egy-egy plugin feltelepítése nem számít? Hát akkor nézzük, tegyük be balra az Agrix Kft. most készülő prospektusának (leporelló) nyitó szeletét. Prospektust készíteni látszólag könnyű dolog! Egy-két szép kép, brutál-meggyőző szöveg – aztán készen is van. Hát, sajna a jó prospektus ennél többet kíván meg! Színharmónia, ráadásul a cég megszokott alapszíneivel, egyszerűség (mint mindenben), átláthatóság, élen a legfontosabb “üzenet”.

Nyomtatott kiadványban talpas betű (kivéve a címsorok)! Erről többet itt: Kiadványszerkesztés fejezet.

PS.  2014.08.05. A WP-ben már nem használjuk ezt a plugint. Az eredeti bejegyzés óta sok víz lefolyt a Dunán és a WP is gyökeres átalakuláson ment keresztül.

2 hozzászólás

  • Keresőoptimalizálás, keresőmarketing blog

    A tipográfia bizony nagy Úr!
    A betűtípusok, méretek és a szövegformázás soha nem fogja helyettesíteni az érdemi tartalmat, de tény, hogy egy esztétikusan szedett, kénylemesen olvasható hirdetés előbb felkelti az olvasó/vásárló figyelmét, mint egy hányaveti módon megírt, formázatlan szövegtömeg.

  • Bognár László

    Egy-egy ilyen leporello persze, több funkciót is hordoz!
    Új vásárlók megnyerése; a régiek számára új vagy más szolgáltatásokra hívni fel a figyelmet; a már meglévő ügyfelek megtartása…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.