Keresőoptimalizálás, SEO

Pécsett befektetni szándékozóknak

Előadás: keresőoptimalizálás
Bognár László stúdióvezető internetes előadáson

Pécs és a befektetés

Ön kitűnő érzékkel fordul most Pécs felé!

A város 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa (Essen és Isztambul mellett), s bár a tervezett beruházások nem feltétlenül valósulnak meg 2010-ben, a hírnév megmarad és a majdani épületek is szolgálni fogják Pécs és Baranya lakóit, valamint az ide látogatókat.

Ön kitűnő érzékkel fordul most Pécs felé, hiszen kevés olyan város van a világon, amely 2010-es programjainak a reklámozására – vagyis a város hírnevének növelésére – kettőmilliárd forint értékben fordíthat. Márpedig Pécs most ezt teheti!!!

Ön azért is kitűnő érzékkel fordul most Pécs felé, mert hamarosan autópálya köti össze a kétezer éves várost az országgal, Európával és a fejlődő Balkánnal is.

Baranyát, amelynek központja Pécs, a kincses jelzővel látja el az ide látogató. Gyógyvizek, termálfürdők (Szigetvár, Sikonda, Harkány), a híres villányi borvidék, a különösen a német nyelvterületen híres siklósi vár, valamint a szigetvári vár számtalan turistát csalogat hozzánk.

Tehát Ön érdeklődik, befektetés után néz, számol…

Támogatás, városmarketing honlapjainkról

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét egy olyan lehetőségre is, amely erős internetes támogatást biztosíthat majdani vállalkozásának, s amelyre gondot általában csak a korszerűen gondolkodó befektetők, stratégák fordítanak.
Kérem, tegyen egy sétát Pécs virtuális terében is, nézze meg a Bognár Stúdió referenciáit. Talán ismer is már minket, a Bognár Stúdió valamelyik elektronikus kiadványát, portálját, web-oldalát, blogját, esetleg az El Lobo – A farkas blogger-nevet a Der Standard-ból, ahol egy pécsi gerillamarketing akció kapcsán találkozhatott vele, annak bizonyságául, hogy a marketing legfrissebb oldalán is gyorsan és hatékonyan mozgunk.

A Hotel Pécs honlap fejléce
A Hotel Pécs honlap fejléce

Ahol Pécs vonatkozásában élen akarunk állni a Google keresőben, ott élen is állunk!
Hotel Pécs, Étterem Pécs beütésre a Bognár Stúdió saját tulajdonú honlapjai a keresők élvonalában állnak.

Nem véletlen ez, hiszen mi nyertük meg az Első Magyar Keresőoptimalizáló Versenyt, tudjuk, mit csinálunk!
Ön látni fogja referenciáink között, hogy neves cégek sokasága bízott meg minket azzal, hogy az Interneten az ismeretlenségből az élvonalba vigyük hírnevét idehaza és külföldön egyaránt.

Az Ön jelenléte csak akkor lehet Pécsett erős, ha az az Interneten is erőssé válik. A befektetés ma már az Internet erejével kell, hogy párosuljon. Ezt pedig ránk bízhatja!

Így az Ön cégének neve, célkitűzései azonnal megjelennek a keresőkben, a mi korábbi beruházásaink és munkánk azonnal Önnek kezdi termelni a kívánt ismertséget, a goodwillt vagyis a hasznot.

Étterem Pécs portál
Étterem Pécs portál

Ellenőrizhető referenciák, ellenőrizhető cég – ez alapkövetelmény. Cégadataink, kamarai tagságunk lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy információkat szerezhessen rólunk ismert és nemzetközileg elismert, megbízható szervezetektől.
> Cég, elérhetőség, adatok

Hivatkozott webhelyek:

Referenciák:
REFERENCIÁK: keresőoptimalizálás, SEO

Mi készítettük:

Egy sok látogatót vonzó, színes portálunk, a Jóljárok.hu:
Magazin, céghírek, gazdaság

Rólunk írták:
Der Standard (Ausztria): Per Zigarre zur Kulturhauptstadt – Originelle Kulturblogs als Mobilmacher für Pécs 2010

Csak úgy, csak mondom…:

SEO szempontú városmarketing: Pécs, Budapest, Bukarest…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.