Keresőoptimalizálás, SEO

Nehéz döntés: Messi vagy Ibrahimovics?

Milyen a jó csatár?Nézem az FC Barcelona Messivel felvonuló, Deportivo elleni meccsét, amely felettébb izgalmasra sikerült, s a Barcelona tizese három góllal is megkínálta a Deportivo La Corunát. (Deportivo – FCB 4:5)
Az argentin csatár, Lionel Messi, a katalán csapat csodacsatára alacsony, fürge, jól cselező futballista – akinek eredményes, szemre is szép játékát figyelve könnyen juthatunk arra a következtetésre: az igazán jó csatár minden bizonnyal alacsony termetű kell, hogy legyen, ez az alapja gyorsaságának, amellyel oly’ ragyogóan cikázik a védelmeken át. Hát persze, hogy az alacsony játékosokból lesz jó csatár, gondoljunk csak egy korábban játszó világklasszis argentinra, Maradonára. Sőt, a mi zseniális Puskásunkat sem tekinthetjük hórihorgas labdarúgónak.

Nézem a svéd válogatott németek elleni, világbajnoki selejtező csoportban zajló csatáját, ahol is a svédek 0:4-ről, vagyis a sírból  hozzák vissza az eredményt és mentik a pontot. A 4:4-es végeredmény első svéd gólját Zlatan Ibrahimovics fejeli. Zlatan magas, erős testű, csupa izom játékos, védő legyen a talpán, aki útját állhatná. Nyilvánvaló, hogy ilyen magasság és ennyi izomtömeg kell az eredményes játékhoz! Gondoljunk csak bele, egy korábbi zseni, a brazil Ronaldo is ilyen testfelépítéssel volt képes megszerezni a mindenkori csapatának a góljait.

Ugye, ismerős dilemma?!

Mindez a napokban látott, két jól pozicionált * reklámról jut eszembe.
Az egyik szerint – ezt egy autóalkatrészt árusító üzlet autóján láttam:   Pontosan illeszkedik – mert gyári!
Aztán már nem is tudom hol, azt olvasom: Ugyanannyit tud – harmadáron! Válasszon utángyártott alkatrészeinkből!

Lám, mégiscsak nekünk kell döntenünk, ha jó az ellentétes érveket felvonultató két különböző reklám!

*****

* A pozicionálásról:
Pozicionálás és SEO

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.