Keresőoptimalizálás, SEO

Ne szórakozz, amikor a CinePécs meg játszik!

Játssz és nyerj velünk!

Október 8-án a galambok Pécsre repülnek. Nyerhetsz egy szállodai éjszakát (okt. 09.) és két filmszemle napot (okt. 9-10). Nevezésed akkor érvényes, ha hozzászólásként beírod ide – blog.cinepecs.eu/2009/09/cinepecs-blogjatek – kedvenc filmed címét és öt blogba továbbküldöd ezt a kétnyelvű, baráti levelet. Várja a “postagalambodat” a CinePécs Nemzetközi Filmfesztivál blogja!
Repüljenek Pécsre a postagalambok!

Play and win with us! Pigeons are flying to Pécs on October 8. You can win one night with hotel accommodation (Oct. 9.) and two days on the film week (Oct. 9-10). Your entry is valid, if you write your favorite movie title as a comment here – blog.cinepecs.eu/2009/09/cinepecs-blogjatek – and forward this bilingual, friendly mail to five blogs. CinePécs International Film Festival is waiting for your “carrier pigeon”!
Let carrier pigeons fly to Pécs!

***
PS. 2017.
Hotel éjszakákat nyerni, szálláshelyet Pécsett? Az igen. Persze, most a nyereményhez már nyolc év késésben vagyunk, de a városról, Pécsről még nem késtünk le 🙂
Ön is jönni fog egyszer, ebben biztos vagyok. Megnézi a világörökség szépen karbantartott emlékeit, hangversenyt hallgat a Kodály Központban, megnézi a Csontváry Múzeumot, lakatot kattint a híres lakatfalra – és szállást keres.
Ebben segítünk egy szállodákat felvonultató honlappal: pécsi hotelek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.