Keresőoptimalizálás, SEO

LED, nem csak ledéreknek

Gerillamarketing nem csak gerillamarketingeseknek

LED izzóSokszámú évvel ezelőtt, amikor az első dolgozatomat írtam a marketing tárgykörében, a Dunántúli Napló egyik számában megjelent hirdetéseket elemeztem.
Nehezményeztem, hogy olyan “slendrián”, minden szellemességet és szellemiséget nélkülöző szövegeket találok abban, mint például: “Horgászatról nem csak horgászoknak!”
Azóta számtalanszor eszembe jut ez a tipikusnak mondható formula, hiszen számtalanszor olvashatunk azóta is ilyen típusú reklámszöveget.
Annyira belém égett akkor az ilyen felszínes megoldások felett érzett “utálat”, hogy attól fogva szinte minden témán kipróbálom, hogyan is hangzana, ha primer módon “elsütném” a szöveg-minta alapján létrejövő “reklámszöveget”.
Kezdjük is a kanapéval. Ha nem akarnék gondolkozni amikor az ABútor Outlet számára készítek valamit, akkor nyilván azt írnám: Kanapé, nem csak kanoknak!
Ilyen volna tehát egy marketing-automatából nyert szöveg, szinte ingyen, apróért, gondolkozás nélkül, azonnal felhasználható köntösben.
Ám a gondolatkísérletek során egészen frappáns megoldások is megszülethetnek, mondhatni kifejezetten jó gerillamarketing szövegek is előbukkanhatnak a marketing-automatából. Én ilyennek tartom a címben is megpendített megoldást:
LED, nem csak ledéreknek!
Igaz, kicsit igazítanom kellett a nyers szövegen, amit a gépesített semmitmondásra kihegyezett, ám  bevett rutin kidob (LED, nem csak ledeknek), de ilyen kevés munkából ekkora haszon kifejezetten jó üzletnek számít, ha élvezi az ember a munkájában a játékosságot! Pikáns szöveg, ugye?

Mellesleg elnézést kérek az ABútor Outlet és a LED Nagyker dolgozóitól, hogy klaviatúrámra vettem őket – teljesen ártatlanul – egy példa kedvéért!
> Kanapé
> LED Nagyker

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.