Keresőoptimalizálás, SEO

Kísérlet megint – de új vason

A linkfelhő játékban – versenyen kívül “belopózva”, de erről már írtam eleget – tulajdonképpen egy hónap alatt jutottam végül a 8. helyre, három hónap “előnyt adva” a mezőnynek.
Most a partizánmarketing fordított útját kísérletezem ki: vajon mennyi idő alatt tudok eltünni a mezőnyből!? Ugyanis a gyors mozgás a gerilla sajátja: oda osonni valahová váratlanul, észrevétlenül – csapni egy kis ricsajt – aztán az erők megőrzése mellett ugyanolyan gyorsan el! Most ezt, az utóbbi próbálom ki 🙂

Mindezt most új vason tehetem. Ez a blog most a Mobicom vadiúj szerverén gyalogol, WP 2.0.8 felségjellel, WP.hu magyarítással.
A “testvérblog”, a Blog * El Lobo – A farkas gerilla blogja szintén a Mobicomnál, megemelt PHP magasságokban robog. Felségjele WP 2.0.9, Blog-o-Tom magyar fordításával.
Köszönetet is mondok Kovács Csabának (Mobicom), hogy folyamatosan elviseli nyűgeimet és segít! Pedig valószínűleg – életkoránál fogva – nem is ismeri az úttörők 12 pontját! 🙂 Pl egy ezekből: Az úttörő ahol tud, segít!

ELŐRE!

(Pontosabban most hátra, hiszen farolunk ki a kereszttűzből).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.