Keresőoptimalizálás, SEO

Keresőoptimalizálásról kicsit másképp “a” Blog-ban

Linkfelhő és Pillangószív: marketingháború : “A LINKFELHŐ és a PILLANGÓSZÍV keresőoptimalizálási verseny valóságos marketingháborút indított el! Mindkettő az „ELSŐ MAGYAR” akar lenni, hiszen a „második magyar” elnevezéssel aligha lehet „megdolgozni a közvéleményt”! Ezt a marketingháborút hamarosan elemezni fogom, mint az ELSŐ MAGYAR linkfelhő és pillangószív elemző! E tárgyban Ön már csak a második magyar lehet!…”

Pillangószív blog: 2006 – Dalí jegyében : “Sikerként könyvelem el, hogy munkáim alapján (sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse?) a szociológia.lap.hu kutatási helyként tartja nyilván törzshelyemet, az irodalom.lap.hu is figyelmére méltatta esszém? és számos neves és „névtelen” blogger-barátra leltem. Lám, mennyire korszerűtlen vagyok: ilyesmikre hivatkozom, miközben egyre több net-hely írja ki, hogy (egy megadott képlet alapján) hány dollárt is ér az az oldal! Ma már ez az ”igazi” mérce, a pénz, és Mammon a tényleges Isten? Én nem írom ki!…”

Pillangószív blog és Marketing Klub : “Tegnap, elkeseredve mutattam meg ott, hogy a „blog” szóra, a Google-ban, a magyar nyelvű találatok között kétmillió szó-találat mellett, huszonegyedik vagyok (pontosabban ez a blog). Ez pont a határon túleső, peches szám, hiszen huszadiknak lenni még éppen valami, mert idáig esetleg még eljön az, aki a keresett szó után kutakodik, de tovább már nem. Huszonegyediknek lenni pontosan annyit ér, mint ezrediknek lenni – azaz semmit sem!…”

Pillangószív és pillangószív blog – görög nyelven “Valaki rákérdezett (a statisztikámban fellelhető nyom szerint), a görög Google-ban: BLOG + Budapest. És rákattintva a kifejezésre mit lelek? Szép görög betűk – persze a törzsszöveg a latin ÁBC rendje szerint – ám lentebb tényleg görögül, a kultúra nyelvén! Rólam, ez én vagyok meg a versenyhonlapom, vagy inkább a Pillangószív blogom!

.. Αποθηκευμένη Σελίδα – Παρόμοιες σελίδες

Szóval nézegetem, mi lehet itt az El Lobo – A farkas, mi lehet e nemes szövegben a Pillangószív blog? Óh, olimposziak, lehet, hogy maga Pallasz Athéné emelte rám vigyázó szemét! Aztán jön a borzasztó felismerés – a ritka nagy pofáraesés – ez a szöveg nagyjából azt jelentheti: Tárolt változat – További találatok!…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.