Keresőoptimalizálás, SEO

Húsvétra web 2.0 e-könyv

Húsvét és web 2.0Mottó: “Az internet, különösen a web 2.0, az autonóm módon gondolkodó és élő, önmagáért és másokért felelősséget vállaló, a szabadság kis köreibe szerveződő ember közege.”
Prazsák Gergő facebook oldaláról

Húsvétkor sincsen ez másképp, mint a fenti mottóban, tehát amikor húsvéti meglepetést ajánlok, akkor nagyon is szemem előtt tartom a fenti gondolatot. Nézzük tehát.
Négy dollár harmincnyolc centet nem ad ki az ember habókra, hanem bizony utána jár: a portéka megéri-e az árát!?
Így tettem magam is, vagyis mielőtt megvásároltam volna az interneten az “Örök visszatérés? 2.0” című e-könyvet, Csepeli György és Prazsák Gergő művét, gondosan rákérdeztem az éppen weben lévő egyik alkotótól, Prazsák Gergőtől a facebook oldalán.

– A papíron megjelent, a 2.0-át címében nem viselő könyvhöz képest mennyiben gazdagodott a második, – elektronikus könyv alakban a Kobo-n megjelent – kiadás?
Gergő így válaszolt:

“Két különböző könyvről van szó. Igaz, annyi összefüggés mindenképpen van közöttük, hogy mind a kettő az információs társadalomról szól. Ugyanakkor nyilvánvalóan olyan gyorsan változik ezen a területen a helyzet, hogy ha tökéletesen lépést tartani nem is, de azért követni mindenképpen érdemes a technológiát. A technológiai változások követésének fókuszában azonban ezúttal is az ember van. A web 2.0 “embere” azonban sokat változott a web 1.0 emberéhez képest, akár csak a társadalom. A könyv megírása során mindenképpen szándékunk volt, hogy egyrészt reflektáljunk az új helyzetekre, másrészt az is, hogy olyan gyakorlati eszközökkel ismertessük meg az olvasót, mely mind a üzleti, mind társadalmi, mind kulturális, mind gazdasági szempontból felettébb jól “kamatoztathatók”.”

Nincs ember, aki ilyen ajánlás után ne lopakodna a Kobo-ra és ne adná ki a négy dollár harmincnyolc centet, remélve, hogy a Prazsák Gergő által ígért “kamat” ne fedezze majd ezt a gondosan eltervezett kiadást. És ráadásul ajándékként is küldhető-vásárolható ez az “azt kapom, amit ígér” e-könyv:

> Örök visszatérés? 2.0 – Társadalom az információs korban 2.0

A szerzőpáros korábbi könyveiről:

> Az Új tekintélyelvűség a mai Magyarországon-t olvasom

*****

Persze húsvétkor egy szakmai blog sem feledkezhet meg a hagyományos ajándéktárgyakról és kellékekről: nevezetesen a locsoláshoz és az apró ajándékozáshoz is szükséges parfümökről, kölnikről és más illathordozókról beszélek.
A locsolóknak és a locsolandó személyeknek ezt az illatos webáruházat, a Parfümtárat ajánlom:

> Parfüm

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.