Keresőoptimalizálás, SEO

Húsvét, SEO, online marketing

seo húsvét
seo húsvét képeslapon

Mondhatná valaki, nyilván lehetetlen, amit a címben állítok: a húsvét aztán tényleg nem bonyolítható össze a SEO-val. Nincs az a kackiás rím, nincs az a kifacsart alkoholos rigmus, nincs olyan pacsuliba-illatfelhőbe borított lány, hogy egészséges embernek a SEO és az online marketing jusson eszébe!
Pedig dehogynem!

A húsvét igazán hirdetésre érdemes! Egyfelől az árusok ideje jött el, s így a webáruházak jól teszik, ha most eregetik reklámjaikat a netre, mint a tavaszi szélben a gyerekek a sárkányt a dombok tetején.

De a képeslapküldő webhelyek is most kell, hogy résen legyenek, ha azt szeretnék, hogy a képeslapok által növekedjék a látogatottságuk. A látogatottság az effajta megoldásokkal “duplán” növelhető! Mert van, aki küldi, és van, aki kapja – erősödhet tehát a webegységünk. SEO ez is – a látogatottság növelésén át is izmososdik a honlap.

Akik az online marketing eszközeit harmonikus egységben látják, azok legfeljebb súlypontáthelyezésről beszélnek ilyenkor, s nem magyaráznak a jelenségekbe se többet, se kevesebbet, mint amennyi azokban van. Hanem egyszerűen kiveszik a lehetőségből a magukét – vagy legalábbis megpróbálkoznak vele. Miképpen magam is, amikor most, húsvét közeledtével a Jóljárok.hu ingyenes e-képeslapküldő szolgáltatását kínálom:
Képeslapok húsvétra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.