Keresőoptimalizálás, SEO

Hogyan indítsunk egy honlap oldalt?

Műszaki ellenőrzés

Kezdj a tűzzel! – tanítja Ogilvy, és a Műszaki Ellenőr honlap Műszaki ellenőrzés aloldalát író szakember nyilván olvasta ezt az intelmet és szépen meg is valósította.
Ugyanis nem azzal kezdi, hogy kérem szépen, a műszaki ellenőrzés kötelező azokon az építkezéseken, ahol több szakma veszi ki részét a munkálatokból. Márpedig ha kötelező, akkor a kedves olvasó kapja össze magát, ha építkezik, mert különben nyakába szakad a baj.
No, nem, a honlap lazán közli az előnyt, amit a műszaki ellenőrzéstől remélhetünk! Vagyis a tűzzel kezd…

“Spóroljon az építkezés folyamán százezreket! A mi árképzésünk leginkább a sikerdíjra épül, azaz mi akkor kapunk pénzt, ha Ön is spórol.”

Ki az a fránya építtető, aki nem akar százezreket megspórolni az építkezésén? Azt az építkezőt kérem szépen még nem találták föl. Olyan építtető nincs is a világon.

Műszaki ellenőr
Spóroljon a műszaki ellenőrzés által százezreket!

Szóval így kell elkezdeni egy honlap oldal szövegét, ha fel akarjuk hívni a figyelmet a szolgáltatásunkra, az árunkra vagy az eszméinkre – érdemes megjegyeznünk!

> Műszaki ellenőrzés 

2 hozzászólás

  • Tamás Péter

    A jó web oldal indítás mellé elengedhetetlen a szakmai profizmus, amivel szintén rendelkezünk kollégáinknak köszönhetően. Több fős felkészült mérnők csapat segít a kivitelezés minden területén a kezdetektől a tervezésen át a befejezésig a használatbavételi engedéllyel bezárólag.
    Nincs olyan terület amit ne tudnánk kezelni egy építkezés során, legyen az jogi vagy hivatali ügyintézés.

  • Bognár László

    Jogos az az észrevétel, hogy nem elegendő a jól elkészített honlap, még ha telis-tele is van jobbnál-jobb marketing megoldásokkal, ha a szóban lévő szakmát – jelesül itt a műszaki ellenőrzést – nem professzionális szinten űzné a csapat.
    Ez természetesen igen fontos észrevétel volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.