Keresőoptimalizálás, SEO

Golden Blog 2008

Golden Blog 2008 – aranyos játék

Golden Blog 2008

Ezt a blogot beneveztem a Golden Blog 2008 versenyébe, és átélve az előzsűrizést, benne is van a Tanácsadói blog kategória rajtvonalánál álló, mintegy ötvenes mezőnyben.
Persze egy-egy verseny, seregszemle során nem csak arról van szó, hogy mindannyian szeretünk játszani, hanem valamivel többről.

Ilyen alkalmakkor a szakmai blog tulajdonképpen a “céget képviseli”, kicsit úgy, mintha kiállításra mennénk, oda hurcolva a portékánkat, megvásárolva a drága, olykor méregdrága kiállítóhelyet, kifizetnénk a zenei és egyéb díjakat, az Internet kapcsolódást példának okáért, felkészítenénk a munkatársakat is, hogy akkor mibe öltözzenek, megbeszélnénk, ki kivel, hogyan utazzék, hol szálljunk meg és miképpen “bánjunk” a potenciális ügyfelekkel, akik miatt vállunkra vesszük a nem csekély terheket.

Ehhez képest a Golden Blog szereplés semminemű beruházást, külön rákészülést nem igényel, online történik az utazás, s a blog mindenfajta közbeavatkozás nélkül 24 órán át mutatja kínálatunkat, beszél és interaktív módon kérdéseket tolmácsol, szolgál és kiszolgál.

Most minden bizonnyal új partnerekre lelünk, mivel megismerkedünk másokkal és mások is velünk, s érdeklődők, potenciális ügyfelek jönnek a versenyt kiíró HVG oldalairól (goldenblog.hu) is.

Linképítés is

A keresőoptimalizálás rögös útján járó “kiállító” persze a linkekre is sóváran tekint – ott szereplünk a nevünkkel és a LINKÜNKKEL az indulók között, hozzá is szólunk a kiíráshoz, mintha résztvennénk egy kiállítás állófogadásán, ide-oda nyújtva a névjegyünket, átnyújtva a 130 gr.-os fényes műnyomóra álmodott cég-leporellót is, mondván – elfér az a zsebben. Szóval linkek is jönnek, amelyek a PageRank értékben, a keresőkben elfoglalt helyezésben is megmutatkoznak majdan.

Hírnév növelés, kapcsolatok, szolgáltatás prezentáció, online találkozás a pályatársakkal és a potenciális ügyfelekkel – vagyis linkerő- és találatszám növelés, jobb helyezés a keresőkben: naná, hogy itt a helyünk! Ráadásul ingyen az egész.

És persze jók vagyunk, erős lábakon állunk, felkészülten, elegánsan megmutatjuk magunk, ráadásul nem is egy bloggal, hiszen a szomszéd stand is miénk, a GERILLAMARKETING.


Ráadás:

Hogy honnan veszem mindezt? Íme egy régi kép az offline világ egy kiállításáról:

A Golden Blog 2008 nem ilyen! | Offline kiállításon

Régi idők, kiállítottunk: szerettük volna bemutatni a Jóljárok.hu-t.
Nem ettől élte meg a mai napot is a portál 🙂
Apróhirdetés, képeslap, blog, céghírek

Kapcsolódó blogbejegyzés:
Pécs Expo, Pécs Info – miért nem vagyok ott?

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.