Keresőoptimalizálás, SEO

Gerillamarketing irány

GERILLAMARKETING

Légy magad a gerilla, aki persze nem rombol, nem öl, hanem a marketing eszközeivel, de a gerilla módszereivel érvényre juttatja, megvalósítja marketing-céljait.

A gerillamarketing módszereihez kell folyamodnom, mert “rendes” eszközökkel aligha tudathatnám, hogy e kies honban munka is folyik, nem csak szócsaták erről-arról, kerítésbontogatás, zászlók lengetése, tojások hajigálása meg miegymás!
Jómagam például meglepve tapasztalom, hogy a weben,  azaz kedvenc törzs- ill. munkahelyemen, némelyek előrébb akarnak jutni a keresőkben, ezzel mutatva meg, hogy bíznak a jövőben, s nagy széles ívben van véleményük az egész vircsaftról!

Leleményt is látok!

Pajtások, a Pajtás már kiment a divatból

Az egyik, esküvői fotó, esküvői fotózás címszó alatt előre igyekvő esküvői fotós pl. nem “Béla Fotó”-nak, “ESKÜVŐI FOTÓ KFT”-nek, “Nyomom a képet fiatalok Bt.”-nek keresztelte el magát, hanem a NÁSZRIPORTER nevet adta a vállalkozásának.
Ezzel máris valami új ízt varázsolt a palettára, GONDOLKOZOTT a jelenen és a JÖVŐN, és most megveti a lábát az Interneten is!

Pedig lehetne Ő is Pajtás Fényképezőgép Bt., és nagyokat sírhatna, hogy már nincs is a boltokban ez a ragyogó márkájú fényképező masinéria, film sincs hozzá, tudjátok, az a jól bevált ORWO vagy  FORTE márka, s az új típusok, a digitális izék a sok hogyishívjákkal mennyire bonyolultak, s a régi Pajtás gépek felújításához adhatna némi pénzt az állam! Mert ha nem ad, akkor szakít!

Szóval ilyen is van, lehetne-e egyszer róluk is beszélni?!

***
Gerillamarketing oldalak:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.