Keresőoptimalizálás, SEO

Gerilla önéletrajz, gerilla ezüst, gerilla SEO

Legyen minden gerilla!

Rendesen szaporodnak a gerilla elnevezések: gerilla önéletrajz, gerilla párválasztás, gerilla ez, gerilla az.
Ennek két oka van. Egyfelől nagy divat a szó, s ez viszi előre a gerilla szóösszetételeket. Másfelől pedig tényleg tért hódít a gerillamarketingből következő szemlélet, vagyis gyors, olcsó, meglepő, hatékony megoldást kínálunk egy-egy marketing feladat megoldásához.

Gerillamarketing eltérítve

Hogy a két dolog közül melyikkel van dolgunk, azt könnyen eldönthetjük. Nyilván erőltetettnek hatna, ha az itt közzétett bájos ezüst ékszerről azt állítanám, hogy ez itt gerilla ezüst, és nyilván egy hashajtó reklámjánál is visszatetszést keltene, ha azt mondanánk: gerilla tablettával van dolgunk!
Na, de akkor milyen dolgokat nevezhetünk gerillának? Che Guevara nyilván egy gerilla-gerilla, leszámítva azt az időszakot, amikor is kubai, forradalmi pénzügyminiszterként viaskodott a gerilla imperialistákkal. Legalábbis a Comandante gerilla önéletrajzából ez következik.

Gerilla SEO

Olykor nagy kedvem volna nekem is a dolgok könnyebbik végét megfogni és úgy segíteni barátaimnak a keresőkben történő előrehaladásban, hogy legerilláznám a szolgáltatásukat. Így születhetne meg a gerilla duguláselhárítás fogalma is, hiszen a Duguláselhárítás Budapesten gyors, mint egy gerillahadtest.
De a magam portékáján is sokat dobna, ha gerilla SEO-t mondanék, vagy gerilla keresőoptimalizálást! 🙂
Hát akkor legyen így – szolgáltatásom ezentúl: Gerilla SEO!
***
Az igazi gerillamarketing linkjei:

Szóban volt:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.