Egy kitűnő üzleti blog: Bélyegző Expressz

A keresőoptimalizálás és az AdWords téma mindent visz?

Nemrég olvastam valamelyik bloggertársam sorai között azt a megállapítást, hogy érdekes módon a “hagyományos marketingről” szóló blogok száma kevés, szinte elenyésznek abban az irdatlan áradatban, amelyet az online marketing szűk szakmai vonulata, kiváltképp a SEO-keresőoptimalizálás és az AdWords hívei fémjeleznek. S van ebben nem kevés igazság.

De nekem valami véletlen folytán volt szerencsém megismerni a Bélyegzők Urát, pontosabban nem is őt, hanem a Bélyegző Expressz című blogját, s ezt tényleg szerencsémnek tartom.

Online marketing?

Hát persze, hogy az, hiszen a neten szerzi a potenciális vásárlóit, de nem úgy, hogy az online marketingről szólna, hanem az áruról, a kínálatról, a piac törvényeiről, árubeszerzésről, árpolitikáról, egy csontig marketinges felfogásról, amelyben a piaci szegmentáció és a pozicionálás olyan természetes, mint ahogy annak tudomásulvétele, hogy bélyegző nélkül nem élhetünk, s mindannyiunk hasznára lesz, ha tőle szerezzük be, mert mindenkinek azt ajánlja, ami neki való, ami minőség, mert nem akarna minket megsérteni a bóvlival!

Életemben nem gondoltam volna, hogy bélyegző és bélyegző között micsoda különbségek lehetnek. Életemben nem gondoltam volna, hogy milyen jóízűen, tartalommal gazdagon lehet bélyegzőt árusítani, közben merész marketing álmokat szövögetni és látásmódot tanítani! Nem megsértve senkit, sőt barátokat szerezve egy nyitott szellemiségű ember világos szavaival.

Kedvenc bejegyzésem tőle, mert ilyen is van:
8…7… 3…2…1 ajándék Mobile Marker – Ön hogyan reklámozna egy zsebbélyegzőt?

Hát valahogy így kell a zsebbélyegzőhöz kedvet csinálni!
Ha az idén is lesz GoldenBlokk verseny, nekem máris megvan a titkos favoritom!

“Egy kitűnő üzleti blog: Bélyegző Expressz” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Kedves Laci!

    A mai reggel – dacára annak, hogy hétvége van – egy kicsit zűrösen indult.
    Álmomban se gondoltam volna, hogy attól süt ki a nap – itt belül -, hogy ránézek a blogomra. De ez történt, mert ott láttam az üzenetet, meg az ide mutató linket.

    Öregszem – lehet, hogy ez az oka annak, hogy időnként elérzékenyülök?

    Köszönöm!

Szólj hozzá!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.