Keresőoptimalizálás, SEO

Csőtöröttek

Csőtörés!

Most aztán piszok nagy rumli lesz – gondolhatnánk, pláne, ha a kertet árasztja-áztatja a lé.
Vagy ami még ennél is rosszabb, gonoszabb lehetőség: csupán a vízóra jelzi, hogy a H2O-nak valahol nyoma vész. És persze nem is kevésnek, hanem iszonyúan soknak lesz hirtelen hűlt helye.

Csőtörés
Csőtörés

A régi időkben ilyenkor megjött a hívott mester, akinek az ásó, a kapa (meg a nagyharang) mellett a franciakulcs és a kóc volt a mindennapi csodaeszköze, de ezúttal légkalapácsot is hozott – ki tudja hol szerezte – és embereivel kétszer két féldeci után feltúrta az ásóval a kertet, feldarabolta a légkalapáccsal a díszburkolatot, hogy ráleljen az elkóborolt vízre. Ami vagy sikerült még aznap, vagy a romok alatt csupán másnap találta meg a messze földön híres vízvezeték szerelő mester.

A mai mesterek másmilyenek.

Egyfelől nem isznak se egyszer, se kétszer két deci alkoholt, talán még franciakulcs meg kóc sincs nálunk, előre köszönnek, mert verseny van kérem, a kuncsaft lett az úr, és olyan műszereket hoznak magukkal, hogy csak tátjuk a szánkat.

Műszeres csőtörés bemérés

Műszeres csőtörés bemérés lesz! – mondja az új típusú vízvezeték szerelő  mester, aztán még hozzá teszi: ne ijedjenek meg, semmit nem fogunk feltúrni, semmit nem törünk össze! Csak ott fogunk ásni, kellemetlenkedni, ahol hajszál pontosan a csőtőrés van!

És tényleg ez lesz!

Aztán majd olyan varázsigéket hallhatunk, hogy most műszeres csőszivárgás vizsgálat, korrelátoros csőtörés bemérés, jelzőgázos szivárgás keresés, termóképes csőhálózat hibamegállapítás történik éppen.
Nahát, itt tartunk kérem! Fellélegezhetnek a csőtöröttek…

Csőtörés bemérés

*****
Hasonló téma a blogon:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.