Cégblog: elindult a Kamarablog

kamara logo
kamara logo

Kemény mondattal indul blog-történelmi útjára a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara cégblogja:

“Megbukik az egypólusú világ, egyre több ország gondolja úgy, nincs kedve dollár milliárdokkal támogatni az amerikai jólétet.”

Aztán gördülékenyen futnak tovább a sorok a válságról, a teendőinkről.

Néhányan, bloggerek, akik beszélgettünk már a cégblog nyitásának fontosságáról – előnyeiről és hátrányairól – a kamara vezetőivel, dolgozóival, izgatottan vártuk a blognyitást.

Nem lehet titok, hogy tudatos előkészítő munka előzte meg a Kamarablog megnyitását, mintahogy illik is ez egy olyan szervezethez, amelynek általában is jellemzője a tudatosság.

Szóval vártuk ezt a blogot, akik sejtettük-tudtuk, hogy lesz cégblogja a kamarának. Vártuk, mert akarjuk és igényeljük a korszerűséget, a vállalkozások számára a minta-mutatást  és tudjuk, hogy a kamaránk mögött olyan szellemi potenciál található, amely köré kikristályosodhat a dél-dunántúli internetes kultúra – benne a blog-kultúrája is!

Hiátus jellemezte eddig Pécsett a közszereplő(k) által jegyzett blog műfaját. Nem ismétlem meg ennek elgondolkoztató mivoltát, mondhatni érthetetlenségét. A Kamarablog lesz az első, amely áttör a falon.
(Jó, jó, mondhatja valaki – most indított blogot a két polgármester-jelölt, tehát ők az elsők. Erre én azt válaszolom: amíg a kampány tart, addig tényleg van két, marketingesek által üzemeltetett blog, aztán meg elhalnak azok. De a kamara blogja egészen más jelentőségű!)

Úgy tippelem, hogy a Kamarablog az ország egyik izgalmas, számon tartott, kikerülhetetlen (gazdasági) blogja lesz. Drukkolok Dr. Sikfői Tamásnak és csapatának!

Szólj hozzá!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.