Keresőoptimalizálás, SEO

BUÉK, hajrá negyedik webkorszak

Ez az év is jól kezdődik

Elkezdődött az év, lassan neki kell kezdeni a munkának… Nem lesz könnyű, a világ cégei a tőzsdéken fele- vagy harmadannyit érnek, mint egy évvel ezelőtt. Ráadásul szorgos kezek matatnak az orosz gázcsapokon, jelezve, energiaválsággal is szembe kell néznie a földlakóknak.

A minap egy előadást néztem a Pannon TV-ben, nem tudom, hogyan is hívják az előadót, de a felvétel alapján igazán szellemes és tényeiben meghökkentő előadással rukkolt elő a Pécsi Tudományegyetemen.
Mint mondta, a kőkorszak nem azért fejeződött be, mert elfogyott a kő, de az olajkorszak valószínüleg azért fog befejeződni, mert nem lesz már olaj…

Mint blogger megkaptam immár az év első fenyegetését is (IP cím tárolva), amelyben annyi a nóvum, hogy a testi fenyítésen és autóm megrongálásának ígéretén túl az APEH-nél is “fel leszek nyomva”. És ez az utóbbi nekem új.
Hiába na, a fenyegetések tartalma is divatszerűen változik.

Larry Weber: Marketing a hálón

Mindemellett jó év elébe nézünk – lassan megkezdődik a negyedik webkorszak, amelyben a behálózott közösségek alkotómunkájáé lesz a főszerep.
Ezt a szakaszt Larry Weber “érzelmi hálóként” fogja fel. Könyvét, a Marketing a hálón címűt minden érdeklődőnek figyelmébe ajánlom.
Ebből például azt is megtudhatjuk, hogy az amerikai (weben) szörfözők harmada mit sem tud arról, hogy a keresőkben pénzért is helyet lehet foglalni, és arról sincs e harmadnak fogalma, hogy ezek a “szponzorált linkek” merre vannak.

BUÉK!

***

A témához:

Linkek, fenyegetések, konkurenciaharc

Blog

Régi blog felfrissítése

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.