Keresőoptimalizálás, SEO

Blogot ajánlok, Weinreich Laciét

Weinreich László

Különös kapcsolat a miénk, hiszen elvileg kőkemény konkurenciaharcot kéne vívnunk, mégsem ezt tesszük, hanem ügyek érdekében egymást segítjük, teszünk a konvenciókra – méghozzá eléggé alaposan! A nyáron például minden szívfájdalom nélkül mehettem szabadságra, a konkurens cég, Laci cége, a Netmester produkció helyettesített! Szemem sem rebben, amikor az általa finanszírozott rendezvényre meghívót kapok, tartsak előadást, ha kedvem van hozzá s nyugodtan reklámozhatom a cégemet ott! Ám mégsem a “hála” vagy ilyesfajta meggondolás ütteti velem a billentyűzetet, hanem az a hit, hogy egy valóban érdekes, hasznos, bár ifjú blogot ajánlhatok: BLOGSULI

Blog-dokk Pécsett

A Reklámhét pécsi Reklámnapjához simulva 2007. okt. 9-én Blog-Dokkot fogunk “üzemeltetni”, folyamatos jelenléttel a hálón, de 14.30-tól 18.00-ig biztosan. Egyelőre többet még hadd ne áruljak el – készülődünk.
Három dokkmunkás már biztosan lesz a blog-dokkon: Héder Sándor – PTE KTK, MBA képzés óraadó tanár, címzetes egyetemi docens, a Forlong Bt. ügyvezetője;  valamint Weinreich László – Netmester Produkció, Webipar.hu, T-MÁK Kft., témagazda és jómagam. És persze El Lobo – A farkas is készül, aki a blogjában most éppen a blog jövőjéről gondolkodik.
Mielőtt a dokkon várnánk a hajót – még rengeteg a teendőnk! Hamarosan beindul a BLOG-DOKK közös centruma is: a BLOGSULI.HU

2 hozzászólás

 • Weinreich László - Netmester Produkció

  Lacikám! Még elpirulok…

  Írhatnám közhelyes válaszként, hogy ez természetes, mire Te biztos lecsapnál, hogy sajnos ez nem természetes…

  Node azért hallkan súgom, hogy akad még jó pár hasonló gondolkodású fickó itt a neten, s a Forlongos Héder Sándor épp ilyen fazon. Örül, ha együtt gondolkodhat!
  Feldobott nekem egy témát, ami azóta is sokszor foglalkoztat. – Miért nem segítjük mi egymást (magyarok – általános és nem politikai értelemben)? Ha nem tennénk mást csak egymás ötleteit cserélgetnénk, csiszolgatnánk, javítgatnánk – és segítgetnénk is egymást, – talán a sebnyalogatás és önsajnálat helyett előrébb is léphetnénk.

  Node e megjegyzésben említett 3 személy ez alól kivétel, mert bizony lehet egymás ötleteire hallgatni, – a sárga irígység nélkül.

  … s talán említettem, hogy egy kis kísérletem indult hasonló témában a http://www.blogsuli.hu/?p=16 alatt.
  Eddig 1, azaz egy érdeklődővel! Ezek szerint ennyire jó a munkával való ellátottságunk! – Bár az is lehet, hogy ez az egy érdeklődőm lesz, – viszont Ő oroszlán lesz!

 • Bognár László

  Ha a “pécsi bloggertrió” belehúz (a Tiszteletteljes provokátor, te meg én és többen leszünk – az azért a blogoszférában is indukálhat egy kis ír csodát – Pécsett.
  Az egymást gyilkolók meg elmehetnek a fenébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.