Keresőoptimalizálás, SEO

Az autókölcsönzés blogról

Az Autókölcsönzés, autóbérlés blog a Koala Autorent webegysége

Ez a blog egyebek mellett azért érdemes a figyelmünkre, mert számos marketing megoldásra találunk benne példát.
Már maga a cég tevékenysége is jó példa az ernyő kínálat meglétére, arra a precizitásra, amellyel tökéletesen egymásba illeszkednek a szolgáltatásai.
Nézzük csak: a Koala Autorent az autóbérlés, autókölcsönzés piacának egy jelentős szereplője Budapesten. Ügyfelei, az autóit kölcsönzők számára előnyként ígéri és teljesíti a budapesti megrendelés esetén ingyen megvalósuló házhoz szállítást!

Ez azt jelenti, hogy mondjuk egy menedzser 8.00-kor akar indulni – akár a lakásáról, akár a munkahelyéről az előre lekötött konkrét típusú és tulajdonságú bérautóval – és 8 előtt pár perccel a menetre kész, tökéletesen rendben lévő autóval odaáll a bérelt személyautó vagy mikrobusz a bejárat elé. És ezt ingyen teszi.
Gondolnánk, ez az előzékenység elég sokba kerülhet a Koalának, egyebek között sofőrrel is rendelkeznie kell azért az egyetlen fuvarért…
Igen ám, de a Koala Autorent az ernyő szolgáltatás keretében működteti a Sofőröm Sofőrszolgálatot is, vagyis gépkocsivezetőket kellő számban foglalkoztat. (Arról most nem is ejtek szót, hogy bérautót bérsofőrrel is lehet rendelni.)
Így anyacég (Koala Autorent) és leányvállalat (Sofőröm Sofőrszolgálat) precízen kiegészíti egymást, ráadásul egy plusz és díjtalan szolgáltatással előnyt is biztosít magának a piacon.

A blog maga számos érdekességet és egyéb előnyt is felmutat.
Találunk benne például ügyfél tipológiát is, ami azért tényleg eléggé egyedülálló kezdeményezés.
***
Autóbérlés, autószerviz téma ebben a blogban.
… és másutt:
Autóbérlés Budapest és Magyarország autókölcsönzőitől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.