Keresőoptimalizálás, SEO

Autóbérlés duplán

A talányos cím – Autóbérlés duplán – egy igen egyszerű, bár a közgondolkozásba még bele nem ivódott megoldást takar: adja bérbe autóját autókölcsönző cégnek és keressen vele!

Autóbérlés a közgondolkozásban

A magyar közgondolkozásban már elfogadott helyen szerepel az autóbérlés, az autókölcsönzés, a rent a car, az autorent vagy nevezzük bárhogyan is.
Sőt, ismerjük az iparági világcégeket is, hosszú évek óta nem csak névről, hanem jelenvalóságukban is, elsősorban a repterek, az idegenforgalmi központok környékéről.

A magánemberek körében ma még tapasztalható némi távolságtartás, bár egy-egy alkalommal – esküvő, családi kirándulás – már a “hétköznapi ember” is mozdul az autóbérlés irányába.
A menedzsereknél, cégeknél, turistáknál más a helyzet – ők sokkal jobban tudnak számolni 🙂
Szóval az egyszerű autóbérlés ügye a fejlődés szép szakaszában “fogyasztja a kilométereket”, míg a saját személyautó bérbe adása még korántsem virágzik.

Bérbe adhatók a magánautók

Pedig számos jó karban lévő autó pihen a garázsokban, sőt az utcán is, mert vagy nincs rájuk szükség a mindennapokban, vagy gondot okozna az üzemeltetésük (mert drága a benzin, drága a szerviz és így tovább.).
De egyébként is ezer okunk lehet arra, hogy a ritkán használt autó pénzt hozzon és ne csak vigyen a háztól.
Ismerkedjen meg a lehetőséggel az autóbérlés-autókölcsönzés honlap oldalán:
> Adja bérbe autóját

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.