Keresőoptimalizálás, SEO

Amikor a keresőoptimalizálás visszaüt

Online marketing negatívban

Érdeklődéssel olvasom az Agrix Kft. ügyvezetőjének vendég bejegyzésben írt tapasztalatait az online marketing területéről. Mint írja

A “bognár studiós”, vagyis a Bognár Stúdió által végzett keresőoptimalizálás következményeként egyaránt gyarapodnak a potenciális megrendelői, és szállítói megkeresések a „földrajzi hatósugarunkon” túli területekről is, ami egyértelműen jó visszajelzés, de növekedtek a gyűjtőoldalas, banner cserés, tudakozós, tőzsdei befektetős ajánlatok, sőt az adomány és segélykérések is.

Forrás: Online marketing tapasztalatok (mg. gépalkatrészek)

Agrix honlap részlet
Kép az Axrix Kft. honlapja nyitó oldaláról

Vagyis nem csak eredményt, látogatót-vásárlót hoz a keresőoptimalizálás, hanem a céghez vonzza a banner cserélős, ezt-azt tukmálós zavargókat is!
Talán nem is kellene ennyire jól optimalizálni a honlapokat? Talán nem is a legjobb cégekkel, – mint például amilyen a Bognár Stúdió – kellene optimalizáltatni a honlapot? 🙂
Ha érdekel a marketing, az online marketing és azon belül a keresőoptimalizálás és a keresőkben elhelyezett hirdetések lehetősége, hatékonysága, hogy mikor melyiket használd és mikor ne jusson eszedbe használni valamelyiket, akkor ezt a blogbejegyzést és az innen induló bejegyzés csokrot neked találták ki. Mert honlap optimalizálás nélkül a jó megkeresések se érnek el.
> Keresőoptimalizálás, webseo

Post script 2018.06.08.
Ma már persze más a módi, az Agrix honlapja is másmilyen. Arról nem is beszélve, hogy immár a WordPress 4.9.6-os verzióját “tapossuk”, PHP 7-en futunk https előtaggal, vagyis titkosítva a kommunikáció.

Post script 2018.12.04.
Új módi ütötte föl a fejét. Ma már arra bíztatják a jól optimalizált, tehát a Googleban elérhető honlapokat, hogy regisztráljanak egy megadott honlapon, ahonnan mesterséges intelligencia (MI) majd legyűjti a mi honlapunk kulcsszavait majd ezt követően egy blogban az MI, vagyis egy gép bejegyzést ír automatikusan, s így releváns találatot, linket küld a jelentkező honlapra. Nem is keveset, legalább kétezer linket, kétezer blogból.
Lám, immár nem csak a honlapok értékelését, hanem azok írását is a MI intézi. Itt van a szép új világ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.