Keresőoptimalizálás, SEO

A tapéta új utakon

Nagyon tapéta

Design tapéta
Design tapéta a Fancy Home-tól

A tapétáról nekem mindig a francia királyok palotái jutnak eszembe, ahol a díszes-faragott bútorok mögött a finom tapéták díszítették a teret és a bővérű életigénylés jegyében még titkos ajtók is nyíltak erre-arra.
Valahogy a tapéta fogalma nekem összefonódott a sokszámú Lajos nevével 🙂
Ám miközben a Lajosok kihaltak, addig a tapéta túlélt mindenféle kort és kórt, túlélt számos háborút és számtalan forradalmat is.

A hetvenes-nyolcvanas évek magyarországi panelgyártása is felfedezte a tapétát, az új “uralkodó osztály”, a panelproletárok osztálya is úgy kapta meg az új lakását, a “fényes palotát”, hogy az bizony rendesen ki volt tapétázva.
Magam is így, panelproletárként kötöttem szorosabb ismeretséget a tapétával!
A fenti két ismeretanyagból számomra eddig teljesen egyértelmű volt, hogy ha tapétázunk, akkor bizony az egész szobát ki kell tapétázni.

Nagyon marketing

Ám legnagyobb meglepetésemre a Fancy Home honlapján azt olvasom, hogy a legújabb design tapétákkal már elégséges a fal egy kis darabját letapétázni, mert így lesz igazán elegáns a hely.
Persze a lakáskultúra olyan fellegvárában, mint a Fancy Home Budapesten, sokkal több minden megtudhatunk a témáról, a klasszikus, a desig vagy a gyerektapétákról.
A Fancy egyébként a modern marketing felfogás jegyében komplett szolgáltatást nyújt, segít a felmérésben, az anyag, a szín kiválasztásában is.
Érdemes az interneten át és a valóságban is “beugrani” hozzájuk:
> Tapéta

***
Másutt a Fancy Home-ról:
Lakáskultúra: megújult a Fancy Home honlapja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.