Keresőoptimalizálás, SEO

A munkáról jut eszembe

Bevétel munka nélkül

Kifejezettem gyarapodónak látom azokat a hirdetéseket és kéretlen megkereséseket, amelyek a munka nélkül megszerezhető jövedelem ígéretével bombáznak bennünket.

És most nem is arra a módszerre gondolok, amelyet eképpen kapunk kézhez, egy mesteri gépi fordítás közbeiktatásával, valahonnan a fekete kontinens mélyéről:

Én lenni Afrika, lenni bank igazgatni, sok many örökös, de letét kell 1.000 dollár. Küldeni gyorsan nekem, és kapni 1.000.000 dollár afrikai dúsgazdag nagybácsi, halála alkalmából, maga.

Szóval nem erről van szó, hanem SEO (keresőoptimalizálás) szolgáltatásról. Ez nagyjából így olvasható:

Sok fáradtság, elmebaj, Google, Bing eleje, de nem menni. Nahát. Még sok pénz bele. Puff, akkor se. Hívni szakértőt, aki szakért, buksza üres, mégis Google, Bing eleje pá, pá. Hanem lenni jó szoftver, menni ebédelni, nem dolgozás, naponta írni blog, jaj, ne. Jó szoftver maga helyett tesz-vesz. És nagyon hamar, Google, Bing elő.

Én meg nem hiszek az ilyesmiben, sőt, együtt a kettőben sem, mármint, hogy az afrikai dúsgazdag rokonom vesz nekem egy SEO szoftvert, amely vinni előre kicsi magyar, anyagilag cingár blogger levitézlett blogját előre…
Ehelyett dolgozom kicsit. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.