Keresőoptimalizálás, SEO

A Laptop, a Nokia 6260 meg a Bluetooth titka

Régi történet

Ma – 2016 július 29 – átnézem régi bejegyzéseimet.Tulajdonképpen “kegyeleti okokból” hagyom fent ezt a bejegyzést, finomabban szólva technikai érdekességként. Ugyanis már nincs NOKIA és az internet elérése is másmilyen, mint lentebb olvashatjuk.

Hej, ha nyaraláskor az az ábrándos ötleted támad, hogy összekapcsolva a fenti hármat rászaladj mondjuk a Pannon GSM net-hálózatára – hát izzadni fogsz!
Pedig jómagam szépen letöltöttem a Nokia oldaláról a legfrissebb PC Suite programot a szükséges modem meghajtóval (Fonyódon, a Camping melletti Internet Sörözőben), a Pannonnál megrendeltem a napijegyet is – és mégsem tudtam a készülékekkel a hálózatra rácsatlakozni!
Ezután a Pannontól telefonon kértem segítséget, meg is kaptam, s azzal búcsúztunk el a készséges technikusuktól: most már csak indítsam újra a gépet, a PC Suite-ot pedig töröljem le!
Így is lett, s nem tudtam a hálózatra rácsatlakozni!
Ezután Keszthelyen felkerestem a Pannont! Nem tudták összehozni, s javasolták: töröljem le az egész hóbelevancot a gépemről, telepítsem újra a Win.-t, s ha akkor sem megy, akkor vigyem szervizbe az összes kacatomat!
Na, ne!
Most, hogy megjöttünk, szépen bementem Pécsett a Nokiához (Kereskedők Háza, első emelet), felmutattam a Nokia Klubkártyámat – és a gépet szépen beállítottuk!
És most jön a titok! A PC Suite kapcsolatát HAGYD üresen, ne legyen semmi, azaz a Blootooth se legyen bejelölve: ennyi!
A többi dolgot úgy állítsd be tényleg, ahogy a telefon meg a Win. mondja!

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.