Keresőoptimalizálás, SEO

A Don másképpen

Olvasom, nem is úgy volt ez az egész doni história, a Magyar Tudományos Akadémia egynémely professzora szerint egy jól felszerelt és kitűnően kiképzett magyar hadsereg harcolt a Donnál, nem is semmisült meg, hősiesen harcoltak a nagyszerű katonák meg a honvédség berkein belül nagy tiszteletnek és megbecsülésnek örvendő munkaszolgálatosok.
Nézem a Hír TV-t, egy ünnepségen az Antall utáni egykori pótminiszterelnök beszél, azt mondja, a Donnál elesett bakák nagyszerűen, a kor színvonalán voltak felszerelve.
Majd a jelenlegi hadügyminiszteré a szó, aki szerint nem volt szép dolog, hogy a munkaszolgálatosokat megfosztották a haza fegyveres védelmének lehetőségétől!
AZ ÉLETÜKTŐL FOSZTOTTÁK MEG ŐKET MINISZTER ÚR! – ezt már nem a Hír TV mondja, hanem én – pimasz, otromba gyalázat ez az egész!
Meglehet, mikorra reggel felkelek, a magyar történettudomány és hadtörténelem szerint tulajdonképpen fényes győzelmet arattunk a Donnál, a seregek élén Orbán Viktor állt, akit mindjárt meg is választottak Nagymagyarország királyának a Don jegén.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.